Dia Internacional del Cafè

Avui, coincidint amb la commemoració del Dia Internacional del Cafè, els alumnes del CFGM de Serveis en Restauració han elaborat el seu primer cafè irlandès, la famosa beguda calenta amb licor creada a la dècada dels quaranta barrejant cafè i whisky calents amb sucre i nata muntada.

El cafè és la segona beguda més consumida al món després de l’aigua. Es calcula que cada dia al món es consumeixen aproximadament tres mil milions de tasses de cafè. Amb aquesta dada al cap, resulta fàcil comprendre la gran varietat de maneres que existeixen per beure aquesta infusió: exprés, ristretto, americà, turc, tallat, amb llet, caputxino, bombó, suís, vienès, frappé, amb gel, cigaló, trifàsic, escocès, irlandès…

A l’hostaleria del Coll i Rodés, sabem de la importància d’un bon cafè al final d’un bon menjar i el nostre personal de sala sempre ha posat cura a l’hora d’elaborar-lo i servir-lo al gust del client.

    

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>