Dia de la llengua materna: concurs de fotografia

Per tal de contribuir a la commemoració del Dia Internacional de la Llengua Materna, la comissió de llengües catalana i castellana, obre un concurs de fotografia amb el lema: Les cultures conviuen fraternalment al nostre món.

Els participants heu de presentar fotos pròpies que estiguin relacionades amb el tema que suggereix el lema esmentat i acompanyades d’un peu de foto redactat en la vostra llengua materna i traduït al català, si és el cas.

Hi haurà les següents categories:

⇒ Categoria A: 1r cicle d’ESO
⇒ Categoria B: 2n cicle d’ESO
⇒ Categoria C: ensenyament postobligatori (batxillerat i cicles)

El professorat també hi pot participar fora d’aquestes categories i sense dret a premi. L’exposició de fotografies es farà al passadís d’entrada al centre. Les fotografies es lliuraran al Departament de Català de l’11 al 17 de febrer, després del primer pati. El jurat està format per la comissió de català i castellà i, el 18 de febrer, decidirà els guanyadors, que seran anunciats el dia 21, data de la commemoració del Dia Internacional de la Llengua Materna.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>