Desenvolupa’t amb Sala-i-Martín

Ahir, dilluns 28 de gener, a les 19 h, l’economista català Xavier Sala-i-Martín, Catedràtic d’economia a la Universitat de Columbia va oferir, des de l’escenari del teatre municipal, una classe magistral inscrita en el marc del cicle “Desenvolupa’t”, que organitza la secció de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Lloret de Mar, amb l’objectiu d’apropar a la ciutadania el coneixement sobre temes d’interès general com són l’economia, el mercat de treball, la innovació o la formació. A la sessió, hi van assistir membres de la directiva, professors i estudiants de batxillerat del nostre institut.

Sota el títol “Com vèncer els principals reptes de futur. Innovació factor humà, turisme i transformació digital” el famós economista va explicar com afrontar el fet que la revolució tecnològica arribi a afectar el nostre futur i, per tant, els llocs de treball i l’economia en general.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>