Cohesió tutorial al mar

Dijous dia 3 i divendres dia 4, els alumnes de tots els grups de 1r d’ESO van realitzar una sortida al Club de vela de Blanes per tal de realitzar tres modalitats esportives aquàtiques: caiac, surf de rem i vela.

Un cop arribats al port, els professors van separar als alumnes en dos grups per tal de repartir les activitats, de manera que, mentre uns practicaven la vela amb sis monitors, els altres es dedicaven al surf de rem i al caiac amb quatre monitors més.

La sortida no només va servir per practicar aquestes modalitats esportives, en la majoria de casos per primera vegada, sinó que, a més, va servir per adquirir certs coneixements relacionats amb el món de la mar: tipus de cordes i nusos, tipus de rems, nomenclatura dels vents segons la seva direcció… I, tot plegat, per tal d’enfortir la cohesió dels alumnes de les distintes tutories.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>