Catskills 2018

Aquesta setmana, s’ha celebrat el CatSkills (campionat de Catalunya de formació professional) de les famílies de restauració en serveis i cuina. La competició ha tingut lloc durant dos dies (22 i 23 de maig) a l’EHTG, l’Institut Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona i hi han participat un total de dotze escoles.

El Coll i Rodés ha estat representat pel Josep Lozano, en cuina, i per la Paula Espinal i la Laura Paz, en serveis (malauradament, el segon dia, la Paula va haver de ser substituïda per la Laura per un problema de salut).

Els participants van haver de superar diferent proves per tal de poder guanyar i ser el representant de cada especialitat al SpainSkills, que se celebrarà l’any vinent a Madrid. D’allà, sortirà el representant d’Espanya a l’EuroSkills, fins a arribar al WorldSkills.

Gaudiu del carrusel amb un recull de fotografies del concurs i del vídeo on es veu la Paula fent una pràctica a l’aula d’aplicació de l’hotel Olympic per entrenar-se pel concurs. Bon profit!


 

1 Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>