Cassoletes de xocolata

Les cassoletes de xocolata i avellanes són petites delícies que combinen la riquesa de la xocolata amb el sabor torrat i cruixent de les avellanes. Com podeu observar a la imatge, tenen una base de crosta cruixent amb un color marró daurat que li dona la cocció al forn. A sobre de la crosta, nosaltres hi posem un cremós de xocolata. Les fem en format individual, com les de la fotografia, o en format gran. En tenim una versió que està feta amb xocolata i avellanes i ens agrada especialment perquè les avellanes aporten un sabor torrat i una textura cruixent, que complementa a la perfecció la dolçor i l’amargor de la xocolata. També les decorem amb un raig de xocolata fosca fosa o amb escorça de taronja confitada per aportar una nota cítrica. Al si de l’Escola d’Hostaleria de Lloret de Mar, hi ha alguns professors que són grans amants dels cítrics i es percep en les seves delicioses elaboracions.

Equip d’ensenyaments professionals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>