Canvi de terç

Ens movem per trimestres, com ja sabeu. És a dir, que el curs que comencem al setembre, el dividim en tres parts de tres mesos, per la qual cosa quan canviem del primer al segon trimestre, ens agafa la fi de l’any. Doncs bé, aquest canvi de terç que s’emporta el 2016, s’emporta també, no una ni dues, sinó tres efemèrides literàries molt significades: els set-cents anys de la mort del beat Ramon Llull, els quatre-cents de la de Miguel de Cervantes i els quatre-cents també de la de William Shakespeare.

En alguns dels finestrals del nostre institut, gràcies a la inestimable col·laboració d’uns quants alumnes de diferents cursos, encara es poden admirar les tres exposicions que ens recorden aquestes tres grans commemoracions.

En el carrusel que segueix a aquestes paraules, podeu veure tres imatges: una per cada exposició. Tot plegat, es tracta de valors culturals nascuts al passat i arrelats al present.

I apuntant al futur, una quarta diapositiva del carrusel: Quatre de vosaltres, joves amb les mans i el cor plens d’allò que està per venir, asseguts al costat del nostre arbre dels desitjos.

Feliç 2017, a tothom.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>