Canelons d’espinacs i ricotta

Els canelons d’espinacs i ricotta són una excel·lent proposta pels amants de la pasta. En aquest cas la barreja d’espinacs i formatge de l’interior li aporta cremositat al plat. La ricotta (en sicilià) és un tipus de formatge originari de Sicília fet del sèrum de la llet d’ovelles, vaques i altres mamífers. La nomenclatura en català és el recuit. Es tracta d’un subproducte de la fabricació del formatge amb poc greix i un gust lleugerament dolç. La barreja a l’interior del caneló dels espinacs amb la ricotta aporta una textura mantegosa que acaricia el paladar.

Els canelons d’espinacs i ricotta han estat una de les dues apostes de la xef Alba pels entrants del menú d’aquesta setmana.

Equip de cicles formatius.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>