Cambrers, el futur de l’hostaleria

Tota l’hostaleria d’Espanya s’uneix, encapçalada pels seus grans xefs, en defensa de la gastronomia i el turisme. La pandèmia dibuixa reptes de futur complexos i, per tal d’afrontar-los amb la garantia més gran d’èxit, Joan Roca opina que és necessari potenciar més i millor la formació professional i, en particular, la de serveis de sala.

Segons ell, la formació professional és un sector que necessita generar valor afegit. S’ha d’ajudar a les escoles i dotar-les de més recursos i medis. També hem de realçar la figura del cambrer. No només els cuiners són importants en aquest sector, sinó que el sector de sala o de serveis és tant o més important que el de la cuina.

Sabem que, en aquesta nova etapa, el client ha de sentir-se cuidat i necessitem cambrers que estiguin enamorats del seu ofici, que el desenvolupin amb el cor i sobretot amb professionalitat. La nova revolució serà emocional i els cambrers seran clau.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>