Business Tourism Market 2018

Els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior de Gestió d’Allotjaments Turístics del Coll i Rodés van assistir a la primera edició del Fòrum BTM (Business Tourism Market), espai de debat i d’intercanvi de coneixements sobre la indústria del Turisme, que va tenir lloc a la Sala Palas Atenea del Guitart Park Aqua Resort de Lloret de Mar el dia 18 d’octubre de 2018. Aquest fòrum està promogut i organitzat per la Fundació Climent Guitart, que perpetua la memòria de l’empresari lloretenc; per l’Agència EFE, agència de comunicació i de servei de notícies internacional; i per l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya.

La jornada, presentada pel conegut periodista Josep Puigbó, va comptar amb la participació de destacats ponents vinculats de diverses maneres amb el món de la indústria turística. Jaume Dulsat, alcalde de Lloret de Mar, va participar a la taula rodona programada com a eix central del dia. Aquesta taula rodona va estar presentada per David Font, director general de l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya i també hi eren Luis Antoja, president d’Avasa; Jordi William, ex director general de Turisme de Barcelona; Roberto Torregrosa, director general de Guitart Hotels; i David Rico, director del Departament de Turisme de CaixaBank.

Aquí teniu l’enllaç al vídeo allotjat al canal YouTube de l’Agència EFE ➡  BTM vídeo


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>