Beques per a estudis superiors

L’Ajuntament de Lloret de Mar atorga unes beques a estudiants de la nostra localitat que estiguin cursant estudis superiors, és a dir, cicles formatius de grau superior (CFGS) o graus universitaris. Aquests estudis han de realitzar-se en un centre depenent del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya o universitat pública catalana, i als beneficiaris no els ha de correspondre la gratuïtat del servei, ni cap altre ajuda pel mateix concepte, per al curs 2017/2018.

Són requisits indispensables per a poder rebre aquestes beques:

  • Estar actualment empadronat a Lloret de Mar i amb anterioritat i de forma ininterrompuda des de la data d’1 de gener de 2016.
  • Procedir d’un Institut públic depenent del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya o universitat pública catalana.
  • Estar matriculat a cursos o bé d’un Cicle Formatiu de Grau Superior o bé d’un estudi universitari de grau, per al curs 2017/2018, en Instituts públics dependents del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, en una Universitat pública catalana o en centres integrats o adscrits.
  • Disposar, la unitat familiar de l’estudiant pel qual es sol·licita la beca, d’una renda familiar inferior als 28.000,00 euros.
  • Per tal de ser admesa la sol·licitud, caldrà presentar la documentació obligatòria i el formulari degudament emplenat.

El termini per a la presentació de sol·licituds és obert i finalitza el divendres 27 d’octubre de 2017. Per a més informació, podeu consultar la pàgina de beques i ajuts de l’Ajuntament de Lloret de Mar, en la qual hi ha un enllaç a la informació essencial i un altre a les bases del concurs d’ajuts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>