Bacallà confitat amb espinacs i botifarra negra

El tret de sortida del Carnestoltes arriba amb la celebració del Dijous Llarder. És el primer dia del Carnestoltes i marca l’inici d’una setmana destinada antigament a atipar-se amb els àpats que estaven prohibits a partir de l’inici de la Quaresma. Per fer homenatge a aquestes tradicions, tan arrelades a la cultura lloretenca, oferim en el nostre menú degustació el bacallà confitat amb espinacs i botifarra negra. I, per aportar més felicitat al comensal, l’acompanyem amb altres plats suculents per fer la festa més amena: carpaccio de salmó amb amanida de confitats en vinagre, trinxat de patata i col amb cansalada viada i la nostra sípia amb mandonguilles.

Consulteu aquí el nostre menú de degustació al complet.

Raquel Arbusà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>