Art en moviment

Els alumnes de 2n de batxillerat artístic han viatjat avui a Barcelona per a visitar dues exposicions: “Obres obertes. L’art en moviment, 1955-1975”, a La Pedrera, i “Un segle breu: col·lecció MACBA”.

Segons paraules dels organitzadors de La Pedrera, l’exposició reuneix una àmplia i acurada selecció d’obres de 37 artistes internacionals que busquen una transformació profunda del rol de l’espectador a través de la participació i la interacció amb l’obra d’art. És aquest corrent una de les últimes avantguardes artístiques del segle XX, però és més vigent que mai. Es tracta del cinetisme o art del moviment.

Per la seva banda, l’altra exposició està pensada per explicar la història de l’art modern i contemporani a través de les perspectives particulars, polítiques i temes que la Col·lecció MACBA va desenvolupar des del seu començament. A més, aquesta història es presenta específicament des de la perspectiva de Barcelona des de 1929 fins a l’actualitat.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>