Arròs cremós de peus de porc amb carxofes


La plenitud i abundància de la cuina catalana ens genera moltes possibilitats. Aquests dies, com a plat inclòs en el menú de degustació de l’Escola d’Hostaleria de Lloret de Mar, estem fent arròs cremós de peus de porc amb carxofes. El procés d’elaboració és laboriós: primerament, l’alumnat prepara els peus de porc netejant-los, blanquejant-los de males olors i bullint-los; seguidament, es desossen i preparen per al marcatge.

A part, en una cassola, lentament, es va caramel·litzant la ceba i, quan es comença a daurar, s’incorporen les carxofes i els bolets. En el moment de posar l’arròs també afegim el caldo dels peus de porc per aportar cremositat al plat. Per acabar, marquem el peu de porc desossat a la paella. Això ens permet donar diferents textures al plat mantenint el gust dels peus.

Equip de cicles formatius.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>