Arrela’t a Sta. Cristina

Els passats dies 4, 9 i 10 de maig, els alumnes de 1r d’ESO del nostre Institut van participar en les jornades de matemàtiques que l’Ajuntament de Lloret de Mar organitza cada any a Sta. Cristina. L’activitat té un doble vessant, ja que, per una banda, realitzen un taller de matemàtiques de caràcter competencial a l’exterior de l’ermita i, per l’altra, hi fan una visita guiada de caràcter cultural.

Aquesta activitat s’inscriu dins el projecte Arrela’t, que dona continuïtat al que fou el Pla Educatiu d’Entorn. Els principals objectius de l’Arrela’t és cohesionar socialment el poble, fomentant la interculturalitat, l’equitat i l’ús de la llengua catalana. L’Arrela’t pretén establir un vincle comú d’identitat entre els habitants de Lloret de Mar i fomentar el coneixement de la història i les tradicions lloretenques.

  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>