Anàlisi de l’etiquetatge alimentari


Què són els additius alimentaris? Quina funció tenen en l’aliment? Com podem identificar-los mitjançant l’etiquetatge? Sabem realment el que mengem?

Durant aquests dies, els alumnes del cicle formatiu de grau mitjà de Forneria, Pastisseria i Confiteria estan analitzant l’etiquetatge dels aliments que consumeixen habitualment i s’han endut alguna sorpresa…

A grans trets, allò que ha d’incloure l’etiqueta d’un producte alimentari és la llista d’ingredients i d’al·lergògens, la informació nutricional, la data de caducitat o de consum preferent i el país d’origen o el lloc de procedència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>