9è menú gastronòmic

Des d’ahir dimarts fins al divendres 16 d’abril, els alumnes del CFGM de Cuina i Gastronomia elaboren, amb la dedicació i el savoir faire que els caracteritza, el novè menú gastronòmic d’aquest curs. Els nostres clients el podran degustar, com de costum, al restaurant que serveix d’aula d’aplicació dels cicles, situat a l’hotel Olympic.

La composició d’aquest menú és la següent:

  • Còctel de Benvinguda
  • Entrants:
    • Sípia amb allioli i julivert
    • Croqueta de gamba
  • Primers plats:
    • Salmó marinat amb remolatxa i pastanaga
    • Estofat de faves a la catalana
  • Plats principals:
    • Bacallà amb risotto d’espàrrecs
    • Secret ibèric a la brasa amb tirabecs i salsa chimichurri
  • Postres:
    • Pastís de llimona
  • Petit fours, pa, vi, aigua i cafè

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>