Webinar sobre els ODS i l’ABP

El nostre institut ha anat integrant el treball per projectes amb la voluntat que l’alumnat desenvolupi aprenentatges a l’entorn dels ODS. En Juanma Sánchez i la Vicky Santolaria, professors del centre, ens expliquen en aquest webinar (emès aquesta mateixa tarda, a les 18.00 hores, al Canal de YouTube “Centres en línia”) la necessitat educativa que els porta a integrar els Objectius de Desenvolupament Sostenible, per què van optar per la metodologia de treball per projectes i com l’han integrada durant un recorregut de tres cursos escolars en la proposta Som el canvi. També exposen amb quines eines digitals treballen i com utilitzen estratègies de ludificació per insígnies en el projecte.

Per a més informació, consulteu l’article “Els ODS mitjançant l’Aprenentatge Basat en Projectes” del Claustre Obert, un espai que dona veu a la comunitat educativa de centres de tot el territori català, amb l’objectiu de compartir les respostes educatives que es duen a terme en aquest escenari extraordinari que estem vivint.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>