Cartes amb Cor: Educació i Sanitat bateguem juntes

 

Avui us portem una iniciativa que ha nascut en unes circumstàncies molt especials i en uns moments molt difícils per a tothom. La idea és que tots els nens i nenes de les escoles i els nois i noies dels instituts de Catalunya, enviïn dibuixos, poemes, vídeos, cartes, etc. als Hospitals de Catalunya per a les persones que ara hi ha ingressades en els nostres hospitals i per a tot el nostre increïble personal sanitari.

Ajudem i compartim amb les persones ingressades perquè se’n surtin el més aviat possible, per recolzar-los des del nostre confinament.

Ajudem i compartim amb tot el personal sanitari (personal de neteja, d’infermeria, tècnics de laboratori, tècnics d’imatge, zeladors, metges, personal administratiu i persones voluntàries) que amb els seus esforços estan tirant endavant una situació fins ara mai viscuda.

Els hospitals demanen: dibuixos, cartes, poemes, vídeos… per donar i fer més suportable aquesta situació de tensió i angoixa que estan vivint. Fem-ho possible ! Tot aquest material pot ajudar altres persones a expressar les emocions i fer que tot aquest malson pugui ser portat d’una manera més càlida i acompanyada.

De moment, podeu enviar les vostres creacions als següents hospitals:

Per a qualsevol aspecte que vulgueu consultar us podeu posar en contacte amb la Sílvia Gelabert, professora d’un CFGS i tècnica en diàgnòstic per la imatge, que és la impulsora d’aquesta iniciativa (E-mail: silencimatge@gmail.com ; adreça Twiter @imatgedesilenci)

Moltes gràcies a tots i a totes per la vostra participació i solidaritat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>