Visita a l’empresa Paellador

El passat mes de febrer, els alumnes de primer de batxillerat de la matèria d’economia de l’empresa vam fer una visita a Paellador. Dies abans de la sortida vam fer una petita recerca sobre l’empresa per conèixer-a una mica. Però va ser allà on gràcies al Josep Munné, antic director comercial de l’empresa, que vam poder conèixer-la a fons.

En Josep ens va fer una xerrada a la qual ens va explicar els inicis de Paellador, l’organització i els diferents departaments de l’empresa, la varietat de productes que produeixen, els diferents països on actualment tenen representants i finalment li vam poder fer algunes preguntes.

Al finalitzar la xerrada ens va fer una petita demostració de la preparació d’una de les moltes varietats de paella i de les famoses cruji coques. Productes que vam poder tastar i comprovar que l’èxit de l’empresa és merescut, ja que tot estava boníssim! Abans de marxar ens van regalar una bossa de Paellador que contenia dos preparats de paella i risotto, un clauer, un boli i una carta de tots els seus productes.

Quan vam arribar a classe vam fer una valoració de la sortida i tots coincidíem en la nostra opinió. Va ser una visita molt interessant i didàctica, ja que vam poder veure a la pràctica molts dels conceptes que treballem a classe. A més ens ho vam passar molt bé i ens vam sentir molt a gust, ja que tant en Josep com altres treballadors de Paellador que també vam tenir el gust de poder conèixer, ens van tractar d’una manera molt propera.

Mar Fernández

1r de batxillerat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>