Llistes definitives ESO i Barem provisional Batxillerat

El dia 07/06/2021 s’ha publicat la llista definitiva d’alumnat assignat al centre INS Montbui de l’etapa educativa d’ESO. Aquesta llista es pot consultar directament al web de preinscripció del Departament d’Educació o a la nostra secció Secretaria > Preinscripció i matricula on hi ha la llista codificada de l’alumnat assignat.

A partir d’avui dimarts 08/06/2021, a través de l’escola de primària (o per correu postal en el cas que l’escola no sigui del municipi) les famílies rebran un sobre amb l’explicació del procediment de la matrícula, que es desenvoluparà del dilluns 14/06 al divendres 18/06. En la carta, cada família ja té un dia i hora assignat per venir al centre a realitzar presencialment el tràmit.

El dia 08/06/2021 s’ha publicat la llista de sol·licituds d’alumnat que han demanat el centre INS Montbui i l’ensenyament de Batxillerat en primera petició amb el barem provisional, podent-se consultar a la petició realitzada a la web de Preinscripció o bé directament a la nostra secció Secretaria > Preinscripció i matricula on hi ha la llista codificada de l’alumnat i el barem. Si es vol realitzar alguna reclamació vers el barem estipulat a la publicació provisional, es pot realitzar digitalment del 9 al 15 de juny, seguint el procediment explicat a la secció Secretaria > Preinscripció i matricula. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>