Canviem el logotip de l’institut… ens ajudes??? Fins el 15 d’abril!

Anima’t! És una oportunitat única per fer el logotip del nostre centre! A continuació tens les bases del concurs:

CONCURS PER A LA CREACIÓ D’UN NOU LOGOTIP PER A L’INSTITUT MONTBUI

BASES DEL CONCURS:

 1. OBJECTE DEL CONCURS: En motiu de la celebració del 20è aniversari de  l’Institut Montbui, l’objecte d’aquest concurs és dissenyar un nou logo per a la nova etapa que comença.
 2. PARTICIPANTS: Podran participar en el concurs tots els membres dels diferents sectors de la comunitat educativa de l’Institut Montbui ( alumnes, professorat, famílies i personal de serveis) identificant-se amb un pseudònim.
 3. TERMINIS: El termini de presentació de propostes comença el dia 15 de març, a les 00:00 hores, i acaba a les 24:00 hores del dia 15 d’abril de 2018.
 4. PRESENTACIÓ DE LES PROPOSTES: Les propostes es presentaran en format digital via correu electrònic a l’adreça: a8053352@xtec.cat  i en l’assumpte indicar Concurs logotip. La persona que rebrà les propostes no està  vinculada  al jurat.
 5. DOCUMENTACIÓ A PRESENTAR: El logotip s’haurà de presentar en color i en blanc i negre amb les següents característiques:
 • Format
 • Resolució 300 ppp.
 • Tamany 10×10 cms.

Pels arxius amb la proposta, s’utilitzarà la següent nomenclatura:

 • logo_color_ pseudònim    (pel logotip en color)
 • logo_bn_pseudònim         (pel logotip en blanc i negre)

Com que el logotip serà utilitzat  en múltiples suports de difusió, el guanyador o la guanyadora del concurs presentarà també els formats vectorials del mateix en el cas de disseny digital. Juntament amb els arxius del logotip,  els i les concursants  adjuntaran en el mateix correu electrònic la fitxa d’inscripció que s’adjunta a aquestes bases, complimentada i en format pdf.

6. JURAT: El Jurat estarà format per dues professores  de l’assignatura de Visual i Plàstica, la direcció, un membre del personal d’administració i serveis,  dos  membres de l’Associació de Mares i Pares  i  tres  alumnes  ( un representant d’ESO, un de Batxillerat i un de PFI). El Jurat escollirà una única proposta finalista que serà la guanyadora del concurs.

7. CRITERIS DE VALORACIÓ: És condició imprescindible que el logotip sigui original. El Jurat  valorarà, entre altres els següents aspectes:

 • Facilitat d’identificació de la proposta amb l’Institut  Montbui
 • Disseny innovador i creatiu
 • Adaptabilitat a qualsevol suport de difusió
 1. PREMI:  Hi haurà un únic  premi de 150€   i l’entrega d’un diploma acreditatiu del concurs en el que es farà ús del logotip per primera vegada. L’acceptació d’aquest premi per part del guanyador o guanyadora del concurs,  comporta la cessió dels drets d’explotació, reproducció en qualsevol suport  o mitjà, i de la propietat intel·lectual, amb caràcter d’exclusivitat i durant un temps indefinit  a  favor de l’Institut Montbui.
 1. ACCEPTACIÓ DE LES BASES: La presentació a aquest concurs implica el coneixement i l’acceptació de tots i cadascun dels punts de les bases. El jurat  tindrà potestat per  la interpretació d’aquestes  bases i per declarar desert el premi si les propostes presentades no s’ajusten als objectius del concurs.
 1. RESULTAT I ENTREGA DEL PREMI: El resultat del concurs es publicarà en la web i en els plafons informatius del centre. L’entrega del premi es farà el dia de St. Jordi, 23 d’abril.

Fitxa d’inscripció: Dades Autors

1 comentari

 1. Aeren, Ariad y Cryleen

  Hola, som tres alumnes de l’institut montbui, i ens agradaria aportar el nostre logotip i que l’utilitzin a l’institut, per introduïr un aspecte més juvenil, creatiu i modern.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>