Visita a l’equip de projeccions del Mont-Àgora (Proj. Comunicació 3r)

Aquest dimecres 4 de novembre, l’alumnat de 3r d’ESO que en el primer torn de projectes ha participat al projecte “Avancem” de comunicació audiovisual, han pogut visitar el projector de la sala gran del cinema Mont-Àgora.

Gràcies a l’Ajuntament, que els ha permès accedir a la part del cinema que poca gent coneix, han pogut comprovar en primera persona el funcionament d’aquest equipament d’última generació, de la mà del projeccionista de la casa, que els hi ha explicat tots els aspectes tècnics.

Per acabar la visita, han pogut també entrevistar a en Pere Peña, responsable de comunicació de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui, de qui han aprés el dia a dia d’un professional de la comunicació. Aquí us deixem la entrevista completa

Amb aquesta visita conclou el projecte “Avancem” en aquest primer torn, en que els participants han pogut experimentar en què consisteix la tasca de comunicar, duent a terme dos produccions en equip: un petit programa de ràdio i la creació d’una videopoesia.

Comunicació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>