Presentació del projecte GEP al Departament d’Educació

El passat dijous 5 de març va tenir lloc als Serveis Territorials de la Catalunya Central, una sessió informativa sobre els programes d’innovació de llengües que organitza el Departament d’Educació.

Una delegació de l’equip impulsor del Programa GEP del nostre centre va col·laborar a la sessió i va poder compartir la seva experiència amb altres docents.

A la trobada s’hi van posar en comú els objectius del programa, els canvis organitzatius i metodològics que s’han dut a terme per permetre la implementació del GEP al centre i les activitats realitzades en les matèries de Ciències Experimentals, Educació Física, Matemàtiques, Tecnologia i Informàtica. Finalment, es va valorar molt positivament la formació rebuda pels docents i l’impacte del GEP al nostre institut, el qual ha estat molt ben rebut pel nostre alumnat participant el primer any del programa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>