Preinscripció 2021/2022 – Primeres informacions

Aquesta setmana s’ha posat en marxa el nou web preinscripcio.gencat.cat, que neix de la voluntat d’acompanyar les famílies durant el procés de preinscripció 2021-2022 als ensenyaments obligatoris, ja que enguany el procediment serà totalment telemàtic.

El nou web és responsiu i, per tant, es pot consultar des de qualsevol dispositiu mòbil. Aquest portal presenta els continguts redactats en un llenguatge planer i inclou un ampli centre de suport per a cadascun dels estudis. En aquest espai es poden trobar podcasts, vídeos, un glossari, i també un ampli apartat de preguntes més freqüents, on es dona resposta als dubtes que es plantegen les famílies més sovint a l’hora de formalitzar la preinscripció dels seus fills i filles. A més, incorpora al menú superior un botó de traducció automàtica, que permet navegar per tot el web en català, castellà, i altres llengües.

El portal web preinscripcio.gencat.cat de secundària mostra pas a pas com serà la preinscripció. De moment hi ha actiu ja l’apartat “Abans de la preinscripció”, on mostra ja els passos que caldrà seguir i també la documentació que necessitaràs el dia de formalitzar la matrícula. Sobretot, és molt interessant l’apartat d’ajuda a través de vídeos i podcast, on podràs escoltar el procés com si d’un programa de ràdio es tractés.

Us adjuntem aquí un dels vídeos que fa una explicació general del procés:

Les dates previstes per a la presentació de sol·licituds del procés de preinscripció per al curs escolar 2021-2022 són:

  • Educació secundària obligatòria: del 17 al 24 de març de 2021
  • Batxillerat i cicles de grau mitjà de formació professional i d’arts plàstiques i disseny: de l’11 al 17 de maig de 2021
  • PFI: Programa de Formació i Inserció “Auxiliar en Serveis Administratius”: del 10 al 21 de maig de 2021

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>