La lectura i la constància tenen premi!

Aquest any acadèmic 2019-2020, el premi Millor lector/lectora de l’Institut Montbui, en què participen alumnes dels quatre cursos d’ESO, s’ha convertit en dos premis, i tots dos tenen noms femenins: Rayhana Allou Ghilali, de 1r d’ESO A, i Meriem el Jouhari, de 4t d’ESO A. 

La seva passió per la lectura i la seva constància a dedicar-s’hi, tant a les hores de Pla Lector al centre com durant els darrers mesos de confinament, les han convertit en guanyadores d’aquest premi: una tauleta digital per cadascuna!

Enhorabona, noies! Esperem que us agradi aquest merescut regal que us farem arribar en breu.

Volem agrair a la resta d’estudiants la seva participació en el concurs, especialment als altres guanyadors de Millor lector/lectora del mes, que també rebran un obsequi de reconeixement: es tracta de Yasmin Boutahar Benachour, de 1r  d’ESO A (Millor lectora dels mesos de desembre i març) i d’Ángel Puga Bustos, de 4t d’ESO A (Millor lector del mes de febrer).

Us animem a participar en la pròxima edició del nostre concurs i a seguir llegint sempre! 

Ja sabeu que llegir, en qualsevol llengua, circumstància i situació ens aporta molts avantatges: conèixer, viatjar, descobrir… I, a més, ja veieu que ser constant en la lectura, al nostre institut, té premi!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>