Cursos d’Acollida en línia

us informem que a partir del 25 de gener i fins el 18 de maig, el Consell Comarcal de l’Anoia, en col·laboració amb l’entitat Arrels i Branques per a la cooperació al desenvolupament, organitzarà diversos cursos d’acollida adreçats a persones immigrades estrangeres majors de 16 anys empadronades a la comarca.
El circuit de formació estarà format per:
  • Un curs de català de 90 hores (mòdul A).
  • Un curs de coneixement de la societat catalana de 15 hores (mòdul C).
  • Un curs de coneixements laborals de 15 hores (mòdul B).
  • Un curs de prevenció de violències masclistes de 15 hores (mòdul D) o un curs de competències digitals (mòdul T) de 15 hores.
L’alumnat podrà triar entre tres franges horàries diferents per fer les formacions (de 9:30h a 11:30h, de 15h a 17h i de 18:30h a 20:30h).
Les persones que acreditin l’assistència a tots els mòduls podran obtenir el CERTIFICAT D’ACOLLIDA, un document vàlid de a tràmits d’estrangeria (arrelament social, renovacions de permisos) i nacionalitat.
 
Donada la situació sanitària, els cursos es faran de forma VIRTUAL.
 
Les inscripcions es podran realitzar a partir del dia 4 de gener de 2021 a través de l’adreça: acollida@anoia.cat (indicant el nom, cognoms, telèfon i nº de NIE o passaport).
Podeu consultar el cartell informatiu fent clic al enllaç següent.
Consell Comarcal de l’Anoia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>