Adeqüem el centre al nou curs

Durant tota la setmana s’han dut a terme una sèrie de mesures d’adequació del centre per tal que puguem engegar el curs tots plegats de forma presencial.

Entre d’altres actuacions, s’ha procedit a dividir els diversos patis per nivells, i a marcar els passadissos amb diferents colors, per controlar que durant els fluxos de moviment entre aquests patis i les aules els diferents nivells no es creuin.

Totes les aules han estat dotades amb gel hidroalcohòlic i altres productes desinfectants per assegurar en tot moment una higiene adequada, i les taules i cadires dels alumnes s’han col·locat individualment a suficient distància les unes de les altres.

Finalment a la zona de consergeria i secretaria, per la seva especial naturalesa donat que hi poden confluir durant el dia els diferents cursos i també les possibles visites al centre, s’han col·locat unes mampares de separació i s’ha marcat el terra amb les distàncies mínimes a respectar en cas de cues.

Estem vivint un moments en que cal vetllar per la seguretat de tothom, i des de l’INS Montbui estem sempre alerta per introduir les mesures necessàries per tal que el nostre centre es pugui considerar un entorn segur.

 

Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>