Incentivar els esmorzars saludables, complementant la menja de l’entrepà amb fruita. Aquest és l’objectiu de la campanya impulsada des de l’Escola Verda i que s’ha posat en marxa recentment a l’institut. D’aquesta manera, cada dimecres, durant els dos patis, hi ha instal·lats uns contenidors específics per a recollir les restes orgàniques, les quals es porten a la compostadora de l’hort, per part del voluntariat.
La campanya es complementa, a més, amb una paradeta de venda de fruita -també cada dimecres, al pati- que compta amb la col·laboració d’alguns alumnes de 4t d’ESO i 2n de batxillerat, amb l’objectiu de recaptar diners per la festa de la graduació al final del curs.
Alumnat de 4t d’ESO en la paradeta de fruita d’aquest dimecres 6 de març, al pati.
Despertar consciències saludables
Des de l’Escola Verda deixen clar l’objectiu de la campanya: que “es prengui consciència que menjar snaks i altres productes similars no és saludable”, tot recordant que així es col·labora a a assolir l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible 3 (ODS), ‘Salut i benestar’. En aquest sentit, animen a l’alumnat a fer aquests esmorzars saludables i a col·laborar.
En aquesta campanya hi participen 12 alumnes voluntaris de diferents nivells que han informat sobre aquestes acccions passant per les classes i penjant cartells.