Conferència: “El rol de la dona a la indústria química des d’una visió de la Formació Professional”

Skills have no gender

Als darrers 35 anys, la presència de dones al mercat laboral ha augmentat i actualment representen un 52,5 %, segons les dades de l’Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OCDE). Tot i així, la igualtat de gènere a la feina està lluny de ser una realitat. En àmbits tradicionalment masculins, com els anomenats STEM (per la sigla en anglès de science, technology, engineering and mathematics: ciències, tecnologia, enginyeria i matemàtiques), només hi ha dues dones de cada deu persones treballadores.

Us convidem a la conferència en la qual comptarem amb 3 testimonis femenins que treballen a la indústria químico-farmacèutica i que ens explicaran de primera mà com ha estat el seu procès per arribar a ocupar un lloc professional dintre del sector.

Dia: 25 de març

Hora: 19:30 h

Durada: 1 hora

Lloc: Meet (telemàtica)

Link d’inscripció:

https://docs.google.com/forms/d/1sBLnwz6-kUb94WkAEQ5EGauLrQWPglT9D49hr5mbsCs/edit?usp=sharing

Nombre de places limitades. Requereix inscripció prèvia, i 24-48 hores abans del dia de la xerrada, rebreu el link per a connectar-vos telemàticament.

Es prega que en el cas que us hagueu inscrit, i finalment no pugueu assistir, ens ho comuniqueu via mail (ivan.iglesias@inslaromanica.org) per tal que una altra persona pugui connectar-se i participar a la conferència.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>