L’Institut Joan Brudieu participa en el nou Servei de Reconeixement d’Aprenentatges assolits mitjançant experiència laboral

El passat 18 de gener de 2013 van ser publicades les Instruccions que regularan l’organització dels Servei d’Assessorament en la Formació Professional i el Servei de Reconeixement Acadèmic dels Aprenentatges assolits mitjançant l’experiència laboral  o en activitats socials establerts a la Resolució ENS/1891/2012, de 23 d’agost, d’organització de diverses mesures flexibilitzadores i actuacions en la formació professional inicial.

La prestació del Servei de Reconeixement Acadèmic dels Aprenentatges és de lliure opció de cada centre, i el podrà oferir només, per a les famílies professionals de les quals tinguin implantat un cicle formatiu.

El Servei de Reconeixement d’Aprenentatges permetrà, igual que en convocatòries anteriors  havien fet els programes Qualifica’t i Acredita’t, a les persones adultes posar en valor aquells aprenentatges que han adquirit i obtenir la correspondència amb els ensenyaments de formació professional del sistema educatiu.

Aquest servei  s’adreça a persones majors de 18 anys, i acrediten una experiència laboral o en activitats socials d’almenys dos anys en el sector professional  relacionat amb el cicle formatiu del qual volen reconèixer els aprenentatges.

La sol·licitud del servei podrà realitzar-se telemàticament o bé de forma presencial en la secretaria del centre. L’adreça de l’aplicació informàtica per fer la sol·licitud és http://serveifp.cat

El període d’admissió de sol·licituds, i el calendari d’aquest servei, és donarà a conèixer properament en aquesta web (durant el mes de febrer).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>