Jubilació de Jordi Escuder i Viqui Salvador

El pròxim 31 d’agost de 2021 serà el darrer dia de treball per jubilació de Jordi Escuder, professor de Filosofia; i de Viqui Salvador, professora de Llengua catalana i literatura. Esperem que gaudiu d’aquesta nova etapa que inicieu i us desitgem molta felicitat.

Com retornar ecoBOOKS a IDDINK? juny 2021

Al llarg d’aquests dies, tot l’alumnat anirà rebent els albarans de recollida dels ecoBOOKS adquirits a IDDINK a l’inici d’aquest curs escolar 2020-2021, amb tota la informació que cal per tal de realitzar correctament el seu retorn. La recollida dels ecoBOOKS es farà el 28… Llegeix més»

Defunció de Rosa Bullich Farràs

Lamentem comunicar-vos la defunció de Rosa Bullich Farràs, professora jubilada de Llengua catalana i literatura. Havia exercit com a professora a l’Institut Joan Brudieu des de l’any 1984 fins al moment de la seva jubilació, el desembre de 2015. La missa funeral i l’enterrament tindrà… Llegeix més»

Preinscripció CFS (curs 2021-2022)

S’obre el termini de preinscripció per als estudis postobligatoris següents, el tràmit de preinscripció dels quals es realitza de manera telemàtica a la pàgina web del Departament d’Educació:

  • Cicles Formatius de Grau Superior (CFS):

Preinscripció IFE (curs 2021-2022)

S’obre el termini de preinscripció per als nou alumnat que vol realitzar els estudis de l’IFE (Itineraris formatius específics) a l’Institut Joan Brudieu: “Auxiliar en manteniment d’instal·lacions esportives“.

  • Itineraris formatius específics (IFE):

PFI-PTT, 2n premi ImpulsaFP a Lleida

El Pla de Transició al Treball (PFI-PTT) de La Seu d’Urgell amb el perfil d’Auxiliar de Vendes, oficina i atenció al públic ha guanyat el 2n premi dels Premis ImpulsaFP dels Serveis Territorials de Lleida en la categòria de Projectes Innovadors, amb el projecte: Menja’t… Llegeix més»

Festa de Graduació 2021

La festa de graduació per a BTX i FP del curs 2020-2021 es realitzarà a l’aire lliure, al pati de l’Institut, en dues jornades diferents, amb aforament limitat:

  • Dijous 27 de maig, a les 18:00 h, per a l’alumnat de 2n curs d’FP (CFM i CFS).
  • Divendres… Llegeix més»