Informacions PAU 2019 (CFGS)

Els titulats tècnics de cicles formatius de grau superior (CFGS) poden accedir a la universitat directament i sense obligació de fer cap prova. La seva nota d’accés és la qualificació mitjana obtinguda en el cicle (entre 5 i 10 punts) i té validesa indefinida. Tanmateix,… Llegeix més»

Avís a les famílies

Us comuniquem que el divendres 21 de desembre de 2018 hi ha convocada una jornada de vaga general, de 12:30 a 14:30 hores, a la qual s’han afegit els estudiants. A hores d’ara es desconeix el nombre real de professorat i PAS que exercirà el… Llegeix més»

Informacions PAU 2019

Recordatori dates PAU 2019

  • Convocatòria ordinària: 12 (dimecres), 13 (dijous) i 14 (divendres) de juny. Aquest any comencen en dimecres (dilluns 10 és festiu a Barcelona).
  • Convocatòria extraordinària: 3 (dimarts), 4 (dimecres) i 5 (dijous) de setembre.

Canvi en l’horari de la prova

Nou avís a les famílies

Us comuniquem que s’ha desconvocat la vaga prevista per demà dimecres 12 de desembre de 2018 i que afectava els treballadors i treballadores de la Funció Pública de la Generalitat de Catalunya. Per tant, les classes es desenvoluparan amb total normalitat.

Avís a les famílies

Us comuniquem que el dimecres 12 de desembre de 2018 hi ha convocada a Catalunya una jornada de vaga dels treballadors i treballadores de la Funció Pública. A hores d’ara es desconeix el nombre real de professorat i PAS que exercirà el seu dret individual… Llegeix més»

Conferència de Rosa Casafont

El dilluns 10 de desembre, la Dra. Rosa Casafont impartirà la conferència “Educar-nos per educar” a la Sala d’Actes de l’Institut Joan Brudieu, a les 17:30 h. L’activitat està oberta a tothom: professorat i famílies de l’Institut Joan Brudieu; professorat i famílies de totes les… Llegeix més»

Avís a les famílies

Us comuniquem que el dijous 29 de novembre de 2018 hi ha convocada una jornada de vaga a l’ensenyament públic, a la qual s’han afegit els estudiants. A hores d’ara es desconeix el nombre real de professorat que exercirà el seu dret individual a la… Llegeix més»

Aprovació de documentació de centre

El Consell Escolar de l’Institut Joan Brudieu ha aprovat, en sessió ordinària realitzada el 26 de novembre, la Memòria Anual del Centre (MAC) i tots els seus annexos, la Programació Anual del Centre (PAC) i tots els seus annexos i les actualitzacions del Projecte Educatiu… Llegeix més»

Repartiment de samarretes i dessuadores

Us informem que durant aquesta setmana es repartirà a tots els alumnes que van fer comanda, les samarretes i dessuadores. El lliurament es farà a classe a càrrec del tutor o professor assignat pel centre. Tot aquell alumne que reculli el seu encàrrec, firmarà conforme… Llegeix més»

Fira de Sant Ermengol 2018

Com cada l’any els alumnes de 4t ESO han posat una parada al passeig amb motiu de la Fira de St. Ermengol. És una de les moltes activitats destinades al viatge de final de curs. En la parada d’enguany a part de pastissos i postres,… Llegeix més»

Convocatòria d’Assemblea General AMPA (2018)

Us informem que s’ha convocat l’Assemblea General de l’Associació de Pares i Mares d’Alumnes de l’Institut Joan Brudieu per tal d’informar-vos de les activitats que es van dur a terme el curs anterior i les previstes per enguany:

  • Data: Dimecres, 10 d’octubre de 2018
  • Lloc: Institut Joan… Llegeix més»

Generació Batxibac 2018-2019

Amb aquest any ja tenim el nostre Batxibac complet. Heus aquí les dues promocions. Enviem els nostres millors desitjos per als alumnes que enguany hauran de passar les proves del Bac, al mes de maig.
Fotos

Intercanvi Catalunya – Quebec

Ja hem rebut les alumnes quebequeses que ens acompanyaran durant tot el primer trimestre, en el marc del projecte d’intercanvi Catalunya Quebec. Són Océane et Gabrielle. Dues famílies del nostre centre les acullen. A partir del mes de gener, l’Eider i la Candela marxaran cap… Llegeix més»

Jubilacions

Dolors Vilarrubla Domenjó, funcionària del cos auxiliar d’administració de la Secretaria de l’institut Joan Brudieu, es jubila el 30 de setembre de 2018. I el 31 d’agost de 2018 va ser el darrer dia de treball per jubilació de Josep Miñambres Rebés, professor de Física… Llegeix més»