ALEXIA: tutorials i APPs

Amb l’inici del nou curs, les famílies podeu accedir a ALEXIA mitjançant l’APP «Alexia Família» que us podeu descarregar en les store d’Apple o Google, segons correspongui. Un cop instal·lada, per accedir-hi cal informar de l’usuari i contrasenya d’Alexia així com el codi de centre.

Calendari de convalidacions i exempcions

Us passem el calendari per sol·licitar convalidacions, exempcions, canvis i modificacions en el currículum a ESO-BTX-FP:

  • Canvi d’itineraris – modalitat – matèries (BTX):
    • Sol·licituds: del 17 de setembre al 24 de setembre.
    • Resolucions: 26 de setembre
  • Convalidacions – Exempcions – Anul·lacions matrícula (FP) [2a tanda]:

Beques per a ensenyaments postobligatoris no universitaris

El Ministeri d’Educació, Cultura i Esport ha convocat beques per a estudiants que el curs acadèmic 2018-2019 cursen ensenyaments postobligatoris. Aquestes beques s’adrecen als alumnes que cursin els estudis següents:

  • Primer i segon cursos de batxillerat
  • Formació professional de grau mitjà i de grau superior
  • Ensenyaments artístics professionals
  • Ensenyaments… Llegeix més»

Premis Catskills

Els alumnes Pere Pèrez, Marc Santiago i Adrià Juvé dels Cicles Formatius de Grau Superior d’Informàtica del nostre centre van quedar campions del CATSKILLS, en la modalitat de programació d’aplicacions informàtiques. El passat 10 de juliol, en l’edifici de l’institut Nacional d’Educació Física de Catalunya… Llegeix més»

Distincions PAU 2018

El divendres 20 de juliol es va dur a terme a l’Auditori de Barcelona l’acte de lliurament de les distincions PAU 2018 que s’atorguen a aquell alumnat que ha superat la fase general de les proves d’accés a la universitat amb una qualificació igual o… Llegeix més»

Resultats Selectivitat 2018

El 98,7% (74) dels 75 alumnes de l’Institut Joan Brudieu que es van examinar de les proves d’accés a la universitat (PAU) els dies 12, 13 i 14 de juny podran accedir el curs que ve a la universitat. El percentatge d’aprovats és idèntic al… Llegeix més»

Fase final del ProgramaME a Madrid

El passat 21 de març, 3 dels nostres alumnes van participar en la fase regional del concurs de programació PROGRAMAME. L’event es va disputar a l’institut Bosc de la Coma d’Olot, on van competir 30 equips de diferents instituts d’arreu de Catalunya. Els alumnes participants… Llegeix més»

Xerrada Special Olympics a 1r ESO

El passat dia 7 vam rebre la visita de David Vallvé, director del servei esportiu de l’ajuntament de La Seu, per explicar-nos l’esdeveniment esportiu que tindrà lloc a la ciutat del 4 al 7 d’octubre. Es tracta dels “Special Olympics”, que a més, serà el… Llegeix més»

Mor Elvira Farràs

L’Elvira Farràs Muntó ha mort aquest dimarts 12 de juny a la Seu d’Urgell. Va ser professora de Geografia i Història de l’Institut Joan Brudieu des del 1952  fins al 1988, any en què es va jubilar. La missa funeral i l’enterrament tindrà lloc dimecres… Llegeix més»

Com retornar ecoBOOKS a IDDINK?

Al llarg d’aquests dies, tot l’alumnat anirà rebent els albarans de recollida dels ecoBOOKS adquirits a IDDINK a l’inici d’aquest curs escolar 2017-2018, amb tota la informació que cal per tal de realitzar correctament el seu retorn. La recollida dels ecoBOOKS es farà el 29… Llegeix més»