Concurs de Dictat Plurilingüe 2020

Un total de 184 alumnes de 1r, 2n i 3r d’ESO dels quatre centres de secundària de l’Alt Urgell participaran aquest dijous, 20 de febrer, en la cinquena edició del Concurs de Dictat Plurilingüe, una activitat que s’emmarca dins del Pla Comarcal de Dinàmica Educativa.… Llegeix més»

24 i 25 de febrer: festa

Us informem que el dilluns 24 de febrer i el dimarts 25 de febrer l’Institut Joan Brudieu romandrà tancat per gaudir dels dies festius de lliure disposició.

Exposició dibuix artístic Color i Composició

Els alumnes de primer i segon de batxillerat artístic ens presenten una mostra dels seus treballs de COLOR amb combinacions de tons brillants i oposats inspirats en obres de POP ART i de COMPOSICIÓ amb una sèrie de paisatges que segueixen diferents esquemes compositius [Llegeix més»

Carnestoltes 2020: normes

Us passem les normes per tal que la festa interna del Carnestoltes del proper divendres 21 de febrer es desenvolupi amb la més absoluta normalitat, permetent l’adequada simbiosi de l’activitat lectiva habitual i la possibilitat de la disfressa. Llegiu-vos-les!!!

20_Carnaval_instruccions

Enquesta Mengem d’aquí

Des del projecte Mengem d’aquí es posen en contacte amb la comunitat educativa de l’Institut per informar-nos que hi ha en actiu una ENQUESTA DE VALORACIÓ del projecte. El termini per contestar l’enquesta finalitza el  DIVENDRES 28 DE FEBRER (a les 14:00 hores). S’adreça a… Llegeix més»

Proves d’Accés a Cicles Formatius 2020

S’han convocat les proves d’accés als cicles formatius de formació professional inicial i als cicles de formació específica d’arts plàstiques i disseny, les proves de caràcter general d’ensenyaments esportius i les proves d’accés a les formacions esportives de nivell 1 i de nivell 3, corresponents… Llegeix més»

Prova d’avaluació de quart d’ESO 2020

Els pròxims 12 i 13 de febrer l’alumnat de 4t ESO realitzarà la Prova d’Avaluació de Quart d’ESO 2020, que avalua les competències i coneixements bàsics que ha d’haver adquirit l’alumnat al final de l’educació secundària obligatòria en llengua catalana, llengua castellana, llengua estrangera (anglès… Llegeix més»

IV Concurs de WhatsApp-relats

“M’escoltes?”. Aquesta frase és la que ha servit enguany de punt de partida per als 900 estudiants de quart d’ESO que han participat en una nova edició del concurs Whatsapp Relats, que s’ha dut a terme el dimarts 14 de gener al matí en una… Llegeix més»

Xerrada sobre ciberseguretat

Les tecnologies de la informació, i en especial Internet, han convertit la comunicació en un element clau i a la vegada vulnerable per part de tercers. Així, doncs, la facilitat per realitzar tasques de manera remota i per comunicar-nos s’han d’equilibrar amb la seguretat en… Llegeix més»

Informacions PAU i PAP 2020

Us informem que del dimarts 18 de febrer al dilluns 2 de març estarà obert el termini de prematrícula per als alumnes de 2n de batxillerat, per a la prova d’accés a la universitat (PAU) 2020, així com la matrícula de la prova d’aptitud personal… Llegeix més»

WONDERFUL EXPERIENCE IN SLOVAKIA!!!

El dijous 19 de desembre el grup d’alumnes d’anglès de 4t d’ESO que va viatjar a Eslovàquia la primera setmana de desembre ha presentat l’experiència a la resta de companys i companyes del seu curs. L’acte ha tingut lloc a la sala d’actes de l’institut… Llegeix més»

Erasmus+ a Eslovàquia

El Seminari d’Anglès de l’Institut Joan Brudieu ha iniciat aquest mes de setembre un projecte de dimensió europea emmarcat dins el programa Erasmus+ juntament amb cinc centres europeus més (Eslovàquia, Bulgària, Noruega; Turquia, Bulgària i Croàcia). El projecte s’anomena “Citius, altius, fortius”, té com a… Llegeix més»