Premis Sambori

El passat divendres 15 de març a la sala la Immaculada va tenir lloc la Festa del lliurament dels Premis Sambori Òmnium-Pirineus 2019. Tres alumnes del nostre Institut van resultar premiats en les diferents categories a què van presentar-se.

ESO: qualificacions qualitatives

Us informem que a partir d’aquesta segona avaluació, tot l’alumnat de l’ESO serà avaluat tenint en compte, en primer lloc, els currículums que s’imparteixen a partir del Decret 187/2015, de 25 d’agost, d’ordenació dels ensenyaments de l’educació secundària obligatòria; i, en segon lloc, les noves… Llegeix més»

Avís a les famílies

Us comuniquem que el divendres 8 de març de 2019 hi ha convocada jornada de vaga general. Hi ha organitzacions sindicals, tals com IAC, I-CSC, CGT, CNT, SUTSO, CO.BAS, AST, SINDI.CAT i Confederació Intersindical, a les quals s’ha afegit el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans,… Llegeix més»

L’Institut Joan Brudieu signa el tercer conveni de subvenció en un projecte ERASMUS + Formació Professional per a pràctiques en empreses

L’Institut Joan Brudieu està treballant per a poder participar en el que representa el tercer projecte europeu, ERASMUS + de Formació Professional (EUROINVOC 2018), coordinat i liderat pels professors de cicles formatius de SMX i GAD juntament amb l’institut Istruzione Superiore Statale Des Ambrois, d’Oulx… Llegeix més»

Carnestoltes a l’Institut

Hem publicat totes les fotos i vídeos de les activitats que s’han desenvolupat a l’Institut al voltant de la festa del Carnestoltes. Gaudiu-ne!!

  • Màscares elaborades per l’alumnat de 4t d’ESO (fotos)
  • Festa del Carnestoltes – disfresses (fotos)
  • Judici del Rei Carnestoltes, a… Llegeix més»

Carnestoltes 2019: normes

Us passem les normes per tal que la festa interna del Carnestoltes del proper divendres 1 de març es desenvolupi amb la més absoluta normalitat, permetent l’adequada simbiosi de l’activitat lectiva habitual i la possibilitat de la disfressa. Llegiu-vos-les!!!

Pancake Day

Els alumnes d’anglès de 1r d’ESO van dur a terme un nou concurs de pancakes per celebrar el Pancake Day or Shrove Tuesday (dimarts de Carnestoltes). Cada grup d’optativa escoltava els vídeos de l’elaboració i elegia la pancake guanyadora per originalitat i presentació. Les Pancakes… Llegeix més»

Bev Allan a l’institut Joan Brudieu

El passat dimarts de febrer, els alumnes de 1r de Batxillerat de l’Institut Joan Brudieu van rebre la visita de Bev Allan, autora de Lucius Minicius Rides Again, el llibre que estan llegint. Va ser molt interessant escoltar les seves explicacions per tal de poder… Llegeix més»

Avís a les famílies

Us comuniquem que el dijous 21 de febrer de 2019 hi ha convocada una jornada de vaga general, a la qual s’han afegit els estudiants. A hores d’ara es desconeix el nombre real de professorat que exercirà el seu dret individual a la vaga. Tanmateix,… Llegeix més»

Canvi de dates per a les Proves de 4t ESO

Hi ha hagut canvi de dates de les Proves de 4t d’ESO: ara es celebraran el dimecres 13 i el dijous 14 de febrer, amb aquesta proposta d’horari a l’institut:

  • 13 de febrer: llengua estrangera (anglès, francès i/o alemany), cientificotecnològica,i, si s’escau, aranès.
  • 14 de febrer: llengua… Llegeix més»

Sortida a Barcelona de 2n ESO

Els alumnes de 2n de ESO han anat d excursió el dijous 7 de febrer. Al matí han visitat el museu de les matemàtiques de Cornellà. Han dinat al Parc de la Ciutadella i tot seguit han fet una ruta per la Barcelona medieval fent… Llegeix més»