Novetats en el retorn d’ecoBOOKS a IDDINK

Aquest final de curs serà especial i obligarà l’empresa IDDINK a prendre mesures excepcionals, canviant algunes operatives quant al retorn i recollida de llibres ecoBOOKS.
Tenint en compte la incertesa respecte al termini i formes d’obertura dels Centres d’ensenyament aquest curs, així com les necessitats de… Llegeix més»

Actualització de dates de final de curs

Us passem les noves dates, en vermell, que hem previst per a l’acabament del curs escolar 2019-2020 a partir de modificacions de dates als aplicatius informàtics del Departament d’Educació. A més, també us passem la nova proposta actualitzada de dates del procés de confirmació de… Llegeix més»

Preinscripció Batxillerat i Batxibac 2020

S’obre el termini de preinscripció per als estudis de Batxillerat i per als estudis de Batxibac (doble titulació de batxillerat i baccalauréat).

  • Batxibac: del 18 al 22 de maig
  • Batxillerat: del 27 de maig al 3 de juny

Han de presentar la sol·licitud de preinscripció les persones que… Llegeix més»

Preinscripció ESO 2020

Del 13 al 22 de maig es reprendrà la preinscripció pel curs 2020-2021. Com a mesura de contenció del coronavirus es potenciarà la sol·licitud en suport informàtic, de manera que no serà necessari portar la documentació al centre. La sol·licitud es podrà fer en línia… Llegeix més»

Enquestes de final de curs 2020

Quan s’està acabant el curs, i d’acord amb l’estratègia de l’Institut d’intentar millorar el servei que proporciona a partir del Projecte de Qualitat i de la norma ISO 9001, cal conèixer la valoració que té la comunitat educativa sobre aspectes concrets de l’Institut. Així, d’aquesta… Llegeix més»

Nou calendari de PAU i PAP 2020 [24 abril 2020]

El Govern i les universitats de Catalunya han acordat, en el marc del Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC), les noves dates de celebració de les diferents proves d’accés a la universitat, en la seva convocatòria ordinària.
L’ajornament generalitzat del calendari es pren davant l’actual situació excepcional… Llegeix més»

Itinerari Formatiu Específic (IFE) al Brudieu

El pròxim curs escolar 2020-21 l’Institut Joan Brudieu ampliarà la seva oferta educativa d’ensenyaments professionals amb la impartició de l’Itinerari Formatiu Específic (IFE) d’Auxiliar en Manteniment d’Instal·lacions Esportives adreçat a alumnat d’entre 16 i 20 anys (durant l’any que inicien l’itinerari) amb necessitats educatives especials… Llegeix més»

Diada de Sant Jordi 2020

Desitgem a tota la comunitat educativa de l’Institut Joan Brudieu una feliç Diada de Sant Jordi malgrat l’excepcionalitat del moment. I ho fem amb la publicació d’aquest vídeo realitzat a partir de fotos creatives de portades de llibres i poemes seleccionats per l’alumnat 1r d’ESO… Llegeix més»

Suspesa la Prova externa BAC 2020

Us copiem el missatge que hem rebut del Servei de Currículum de Secundària i Batxillerat del Departament d’Educació respecte a la Prova externa BAC 2020 (9 d’abril):
“Divendres passat us informàvem de la situació de la prova externa d’enguany. El mateix dia, 3 d’abril, el Ministeri… Llegeix més»

Prova externa BAC 2020

Pel que fa a la Prova Externa Batxibac 2020, encara no hi ha oficialment les noves dates de realització. S’està treballant amb la Comissió Tècnica per consensuar aquesta nova data, previsiblement durant el juny, però us ho anunciarem quan sigui definitiu i oficial, tenint en… Llegeix més»