Prova externa BAC 2020

Pel que fa a la Prova Externa Batxibac 2020, encara no hi ha oficialment les noves dates de realització. S’està treballant amb la Comissió Tècnica per consensuar aquesta nova data, previsiblement durant el juny, però us ho anunciarem quan sigui definitiu i oficial, tenint en… Llegeix més»

Proves d’accés a FP

Atesa la instrucció d’aturar tots el processos administratius previstos d’acord amb el Reial Decret 463/2020, calia suspendre provisionalment tots els terminis i, per tant, la inscripció prevista a les proves d’accés als cicles formatius de formació professional de grau mitjà i de grau superior i… Llegeix més»

Educació regula les pràctiques d’FP

El Departament d’Educació ha regulat les pràctiques de formació professional (FP) obligatòries per obtenir el títol. Així, proposa poder ampliar el nombre d’hores diàries al centre de treball, augmentar el nombre de dies a la setmana o allargar el període de pràctiques al juliol. En… Llegeix més»

Nota informativa PAU i PAP 2020

Us copiem la nota informativa de 27 de març de 2020 que hem rebut sobre les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) i les Proves d’aptitud personal (PAP) – 2020:

En relació amb la situació excepcional davant la qual ens trobem per tal de minimitzar el… Llegeix més»

UNIfira, fira virtual d’estudis universitaris

Com ja sou coneixedors, el Saló de l’Ensenyament no es durà a terme aquest any degut a l’Estat d’Alarma decretat per combatre el contagi del coronavirus SARS-CoV-2.
És per això que les universitats catalanes s’han posat d’acord per substituir el Saló de l’Ensenyament per UNIfira Graus,… Llegeix més»

Solidaritat

L’Eduard Ribera, en nom de l’Institut Joan Brudieu, s’ha posat en contacte amb l’Hospital i el CAP de la Seu d’Urgell per comunicar-los que a l’Institut, a l’aula de Sanitat del nostre cicle formatiu, teníem material sanitari que, en l’actual situació motivada pel COVID-19, els… Llegeix més»

Recuperació de contrasenyes

Les opcions que s’ofereixen des de l’institut Joan Brudieu per poder compartir el treball amb l’alumnat són les següents: Moodle, Google Drive, Google Classroom, Comunicats Alèxia, Correu electrònic (el del centre).
Per accedir a les diferents plataformes (excepte ALEXIA), els alumnes han d’utilitzar el seu correu… Llegeix més»

Comunicat a les famílies

Benvolgudes famílies:
Tot i l’aturada decretada pel Departament d’Educació, és important que l’alumnat continuï treballant des de casa en la mesura del possible per no perdre el ritme de treball. Els docents del centre posen a disposició de l’alumnat tasques o activitats educatives utilitzant els diferents… Llegeix més»

L’Institut Joan Brudieu signa el segon conveni de subvenció en un projecte ERASMUS + de Formació Professional de Grau Superior

El programa Erasmus+ Higher Education , impulsat i finançat per la Unió Europea, permet que l’alumnat realitzi la formació pràctica en centres de treball en empreses d’altres països juntament amb la millora de la competència comunicativa en llengües estrangeres i les competències professionals i personals… Llegeix més»

Judici del rei Carnestoltes

L’Institut Joan Brudieu va participar, una vegada més, a les activitats que es van desenvolupar a la Seu d’Urgell en motiu de la festa del Carnestoltes, la festa de les disfresses i de la disbauxa. A les 12 del migdia del dissabte 22 de febrer… Llegeix més»

Celebració del Carnaval 2020

El divendres 21 de febrer, l’alumnat de l’Institut va celebrar el Carnaval tot disfressant-se. Com a mostra d’aquesta exitosa activitat, que es realitza sense deixar de fer classes, us n’hem penjat les fotografies. Gaudiu-ne!!

 

Visita de l’escriptora Bev Allan

Com gairebé ja es tradició al nostre institut, i coincidint amb el dia del carnaval, ens ha visitat Bev Allan, autora de Lucius Minicius Rides Again, el llibre que estan llegint els alumnes de primer batxillerat. Va ser molt interessant escoltar les seves explicacions per… Llegeix més»

Concurs de Dictat Plurilingüe 2020

Un total de 184 alumnes de 1r, 2n i 3r d’ESO dels quatre centres de secundària de l’Alt Urgell participaran aquest dijous, 20 de febrer, en la cinquena edició del Concurs de Dictat Plurilingüe, una activitat que s’emmarca dins del Pla Comarcal de Dinàmica Educativa.… Llegeix més»

24 i 25 de febrer: festa

Us informem que el dilluns 24 de febrer i el dimarts 25 de febrer l’Institut Joan Brudieu romandrà tancat per gaudir dels dies festius de lliure disposició.

Exposició dibuix artístic Color i Composició

Els alumnes de primer i segon de batxillerat artístic ens presenten una mostra dels seus treballs de COLOR amb combinacions de tons brillants i oposats inspirats en obres de POP ART i de COMPOSICIÓ amb una sèrie de paisatges que segueixen diferents esquemes compositius [Llegeix més»