Com retornar ecoBOOKS a IDDINK?

Al llarg d’aquests dies, tot l’alumnat anirà rebent els albarans de recollida dels ecoBOOKS adquirits a IDDINK a l’inici d’aquest curs escolar 2018-2019, amb tota la informació que cal per tal de realitzar correctament el seu retorn. La recollida dels ecoBOOKS es farà el 29… Llegeix més»

Festa de Graduació 2019

31 de maig de 2019 Festa de Graduació de l’Institut Joan Brudieu (fotos i vídeo)

Veredicte del concurs de fotografia

La comissió d’Escola Verda reunida el 30 de maig del 2019 per la deliberació del 9è Concurs de Fotografia Naturalista de l’Institut Joan Brudieu de la Seu d’Urgell, acordaren concedir els següents premis de cadascuna de les categories següents:

  • Guanyadora en la categoria alumnat ESO-BTX-CF:

Revista de l’alumnat de 2n d’ESO

Aquest curs els alumnes de 2n d’ESO han fet de periodistes i han elaborat una revista del centre, que forma part d’un dels miniprojectes del curs. Diversos departaments han estat implicats, per tant, s’ha realitzat des de diferents assignatures. El resultat ha estat Llegeix més»

Premis COAC’19 de Treballs de Recerca

La delegació pirinenca del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) ha lliurat aquest dijous 23 de maig de 2019 els tretzens Premis COAC per a Treballs de Recerca, adreçats a estudiants de batxillerat de l’Alt Pirineu i Aran. L’acte del curs 2018-2019 es va dur a… Llegeix més»

Plenari del Consell Municipal d’Adolescents

Aquest dimarts 21 de maig de 2019 s’ha celebrat, a la sala d’actes de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, l’última sessió plenària del Consell Municipal d’Adolescents (CMA) de l’actual curs, presidida per l’alcalde de la ciutat, Albert Batalla, i la regidora de Joventut i Infància,… Llegeix més»

Preinscripció al CFS 2019

El termini de presentació de sol·licituds per a la preinscripció al CFS és del 29 de maig al 5 de juny, ambdós inclosos. La novetat d’enguany és que implica la identificació de l’alumne o alumna i de la persona que presenta la sol·licitud de forma… Llegeix més»

L’Institut Joan Brudieu signa un segon conveni de pràctiques ERASMUS+ amb dos alumnes de Sistemes Microinformàtics i Xarxes (SMX)

El programa Erasmus+ VET, impulsat i finançat per la Unió Europea, permet que l’alumnat realitzi la formació pràctica en centres de treball en empreses d’altres països juntament amb la millora de la competència comunicativa en llengües estrangeres i les competències professionals i personals dels nostres… Llegeix més»

Avís a les famílies

Us comuniquem que el dijous 16 de maig de 2019 hi ha convocada a Catalunya una jornada de vaga dels treballadors i treballadores de l’ensenyament públic. A hores d’ara es desconeix el nombre real de professorat que exercirà el seu dret individual a la vaga.… Llegeix més»

Preinscripció al BTX i CFM 2019

El termini de presentació de sol·licituds per a la preinscripció al BTX i al CFM és del 14 al 21 de maig, ambdós inclosos. La novetat d’enguany és que implica la identificació de l’alumne o alumna i de la persona que presenta la sol·licitud de… Llegeix més»

Recapte d’aliments (maig 2019)

Del 6 al 10 de maig, el Banc d’Aliments de la Seu fa un recapte als centres educatius de la Seu i comarca. Ens demanen ajuda per a tres tipus d’aliments: llet, cereals per esmorzar i oli.
Atenent aquesta demanda els alumnes de 4t d’ESO del… Llegeix més»

Gimcana matemàtica

El passat divendres 3 de maig els alumnes de 3r de la ESO de l’Institut Joan Brudieu van dinamitzar una gimcana matemàtica adreçada als/les alumnes de 5è curs de primària de totes les escoles de la Seu d’Urgell; Albert Vives, Pau Claris, La Salle, La… Llegeix més»

Nova mobilitat internacional a l’FP

El programa Erasmus+ VET, impulsat i finançat per la Unió Europea, permet que l’alumnat realitzi la formació pràctica en centres de treball en empreses d’altres països juntament amb la millora de la competència comunicativa en llengües estrangeres i les competències professionals i personals dels nostres… Llegeix més»