Visita del Conseller d’Ensenyament i el Cònsol de França

Aquest divendres, 23 de novembre, el Conseller d’Ensenyament Josep Bargalló i el Cònsol de França a Barcelona, Cyril Piquemal, acompanyats per l’Alcalde de Reus, Carles Pellicer, el Delegat de la Generalitat, Òscar Peris i el Director dels SS.TT., Jean-Marc Segarra, han fet una visita a l’Ins.Gabriel Ferrater i Soler. El motiu de la visita era doble: conèixer la realitat de l’institut i comprovar la situació de l’ensenyament de la Llengua francesa al Batxibac, la doble titulació de Batxillerat LOEM i Baccalauréat francès.

(fotografia de Xavi Jurio)

En primer lloc, s’ha fet una reunió de treball en què l’equip directiu i la Cap de Seminar de Francès de francès han explicat com s’estructuren els continguts de Batxibac, estratègies educatives, i altres aspectes. Tots els presents, des de les seves responsabilitats, s’han mostrat molt receptius i amb ganes de col·laborar per tal que el projecte de Batxibac continuï creixent i funcionant de manera correcta. També s’han tractat altres temes relatius al sistema educatiu.

(fotografia de Xavi Jurio)

Després s’ha fet un recorregut pel centre. S’han visitat diverses aules i laboratoris per tal de veure el dia a dia del centre, el cònsol ha conversat amb alumnes de Batxibac de 1r i 2n i ha comprovat el bon nivell de francès que tenen, així com les seves inquietuds de cara el seu futur acadèmic en acabar la formació Batxibac i després de les PAU.

La jornada ha estat positiva i sembla que es podrà encetar una molt bona col·laboració  que repercutirà positivament en aquest tipus de formació de doble titulació.

Més imatges  a Google Photos – Més informació a la premsa: LaVanguardia mésdigitalreusdigital

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>