Jornada d’Educació Matemàtica de l’APMCM

L’APMCM (Associació de Professors de Matemàtiques de les Comarques Meridionals) organitza, en col·laboració amb el CRP Baix Camp i l’Institut Gabriel Ferrater, el proper 24 de novembre, al nostre institut, una Jornada d’Educació Matemàtica que porta per lema: “L’avaluació i l’ambient de resolució de problemes”. Tres-cents professors de Matemàtiques hi participaran per a treballar sobre l’avaluació i la resolució de problemes, de les 8:30 (recepció i recollida de documentació) fins a les 18:00 del dissabte.

L’objectiu d’aquesta jornada és tractar de l’avaluació per competències dins de les Matemàtiques i l’ambient de la resolució de problemes. Al llarg del dia hi haurà sessions plenàries i sessions amb ponències simultànies. Entre els ponents cal destacar la presència de Neus Sanmartí (professora emèrita de la Universitat Autònoma de Barcelona), Josep Rey i Pura Fornals (Museu de matemàtiques de Catalunya,MMACA), Àngel Alsina (Facultat d’Educació i Psicologia,Dept de Didàctiques Específiques, Àrea de Didàctica Matemàtica, Universitat de Girona) i Jordi Deulofeu (Facultat de Ciències de l’Educació, Dept de Didàctica Matemàtica i de les ciències, Universitat Autònoma de Barcelona) entre molts d’altres.

Més informació sobre el contingut i el programa d’aquesta jornada a APMCMDiari digitalInfoCamp

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>