Ciutats defensores dels drets humans

El nostre institut ha participat aquest any en el projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans, de la regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència, de l’Ajuntament de Reus. Diverses persones que treballen en la defensa dels drets civils i humans s’han desplaçat a Reus aquest dies per parlar i evidenciar les dificultats que hi ha arreu del món en la defensa d’una societat més igualitària i solidària.

El passat 2 d’abril va venir a l’institut Sonia Mankongo, originària del Camerun i que traballa en l’ambit del dret a l’educació, la salut i l’alimentació, amb la població més discriminada i marginada de la societat camerunesa. Els alumnes de 3r d’ESO van conèixer, a partir de la seva xerrada, la vulneració dels drets fonamentals en diverses zones de l’Àfrica, la dificultat de l’accés  a l’educació de molts nens i, sobretot, de moltes nenes, i la lluita en què tothom s’hauria de comprometre per  prevenir, evitar i resoldre aquestes situacions. Una gran xerrada per reflexionar sobre la millora del nostre món.

?

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>