Intercanvi de Francès amb alumnes de Montpellier

Els intercanvis d’alumnes són experiències inoblidables de descoberta d’una nova cultura i d’enriquiment personal. Milloren la fluïdesa, el vocabulari i augmenten la motivació per una llengua estrangera. El nostre institut afavoreix aquest tipus d’experiències i ja fa molts anys que alumnes de Batxillerat participen en un intercanvi amb alumnes del sud de França.

Els nostres alumnes de francès de Btaxillerat van anar a Montpellier al febrer, i ara han vingut els alumnes francesos. S’han allotjat amb famílies d’acollida del centre, han assistit al nostre institut i han fet classes d’Espanyol, d’Història i  d’Educació Física. Han visitat Reus fent un joc de pistes en castellà, i també el Centre Gaudí i l’Institut Pere Mata.També han anat a conèixer la Tarragona romana, en una visita guiada per Joan Ramon Corts, professor d’història de Bachibac.

Més informació al blog de Francès…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>