Amb la Marató de TV3

Amb_LaMarato_color

III Caminada popular INS Gabriel Ferrater

I MASTER CLASS ZUMBA

La Marató 2015: Diabetis i obesitat
Dissabte 12 de desembre – 9.30h. / 13h

FORMULARI PER PARTICIPAR

L’ Institut Gabriel Ferrater vol sumar-se als actes solidaris de la Marató de TV3 organitzant diverses activitats. Per tercer any consecutiu, s’organitza una caminada popular amb ruta INS Gabriel Ferrater-Pi de Bofarull, i com a novetat d’enguany, ballarem a ritme de zumba amb una màster class al gimnàs del nostre centre. L’objectiu d’aquestes activitats és recaptar fons per a la Fundació de La Marató. Aquest any els diners obtinguts es dedicaran a la investigació de la diabetis i l’obsesitat.

Les activitats es duran a terme el matí del dissabte 12 de desembre simultàniament. La caminada popular tindrà la sortida i l’arribada al mateix institut, apta per a qualsevol edat. L’activitat va dirigida a tots els membres de la comunitat educativa de l’Ins Gabriel Ferrater que tinguin o hagin tingut vinculació amb el centre. La caminada és un recorregut circular d’uns 9 Kilòmetres. Tots els participants aniran en grup guiats per persones coneixedores del recorregut, per tal de garantir la seguretat de tots els participants. Paral·lelament, la màster class de zumba tindrà lloc al gimnàs del nostre centre i també serà apta per a qualsevol edat.

Per participar en qualsevol de les activitats cal fer una inscripció en aquest formulari, i el pagament s’efectuarà el mateix dia 12 i en efectiu. La col·laboració mínima per persona és de 3 € i es destinaran integrament a la Marató de TV3 en nom d’ INS GABRIEL FERRATER AMB LA MARATÓ DE TV3.

INFORMACIÓ PER PARTICIPAR A L’ACTIVITAT:

Les inscripcions es faran a través d’aquest formulari
Data límit: dijous 10 de desembre a les 20.00 h
Podeu consultar el recorregut a Wikiloc
La col·laboració s’abonarà en efectiu el dia de la caminada
Hora de trobada: 9.30h a l’ institut. Inici de les activitats:10h en punt
Hora prevista de finalització: 12:00 hores zumba- 13:00h caminada
Els participants aniran en grup, i guiats per persones coneixedores del recorregut, per tal de garantir la seguretat de tots els participants.
Cal portar roba i calçat adequats.
L’organització oferirà a tots els participants una ampolleta d’aigua.
El fet d’inscriure’s en aquesta activitat implica que el participant accepta el reglament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>