Diada de lectura en veu alta de Pineda 2019

 

Avui Pineda s’ha unit a la festa per celebrar el Dia Internacional de la Poesia, organitzant la V Diada de lectura en Veu Alta de Pineda, en què han participat la majoria d’escoles i instituts del poble. Enguany la Diada s’ha realitzat, com en les darreres edicions, a l’Auditori de Pineda i ha estat dedicada al tema de la integració. L’acte ha estat dinamitzat per l’Escola Municipal de Música i la Jèssica Ayala.

Del nostre institut, han participat tres lectors, dos de 1r d’ESO i un de 2n DESO: L’ Íker Sevilla, que ha recitat el poema “La muralla” de Nicolás Guillén; l’ Enia García, que ha recitat “Para preguntar”, de Gloria Fuertes; i la Martina Doy, que ha recitat “El poble” de Miquel Martí i Pol. Els nostres rapsodes ho han fet molt bé amb poemes que parlen de la integració, la injústicia i el sentiment de pertànyer al poble.

De l’Escola de Música de Pineda, també han participat dos alumnes de l’institut, en Pau Coll i el Doménico Cimino. Cal felicitar-los perquè han aconseguit, conjuntament amb tots els músics, fer bellugar els espectadors al ritme de la seva música.

                                                                                                                                            Fins una altra!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>