📢 PLA D’ORGANITZACIÓ 20/21😷

📚  Informacions ESO i BAT inici de curs 2020-2021  📚

Horari de confinament per nivells i grups

1r ESO

2n ESO

3r ESO

4t ESO

AVANT

Batxillerat: els horaris es mantenen, comencen 5 minuts més tard i acaben 5 minuts abans per facilitar el canvi entre matèries.

30/10/2020 Instruccions del Departament d’Educació: als ensenyaments postobligatoris s’ha de reduir la presencialitat als centres. Segons Inspecció s’ha de mantenir un 50% de presencialitat.
Batxillerat: les direccions dels centres de secundària del municipi estem acordant una actuació conjunta.
Cicles formatius: estem organitzant el manteniment dels mòduls més pràctics. També estem mantenint converses amb l’Ajuntament i tècnics d’esports de les instal·lacions municipals per mantenir les pràctiques a Can Xaubet.

Benvinguts al curs 2020-21

Fa setmanes que estem treballant intensament per afavorir que la tornada a les classes sigui el més amable possible dins de la situació. Us facilitem els protocols que hem elaborat.… Llegeix més»

Ajuts per la compra d’ordinadors per a estudiants

L’Ajuntament de Pineda subvencionarà amb fins a 375 € la compra d’ordinadors per estudiants de fins a 20 anys empadronats a Pineda de Mar, matriculats en primària, ESO, CF, Batx, estudis universitàries i escola d’adults el curs 2020-21.. Sol·licituds del 8 fins al 24 de juliol.… Llegeix més»

Graduació 2n Batxillerat

Les circumstàncies han fet que el tradicional acte de graduació no s’hagi pogut celebrar de la manera habitual, però bona part del professorat i l’alumnat vam trobar un moment per connectar-nos i acomiadar aquest cicle.… Llegeix més»