Erasmus: mobilitat a Luxemburg

A l’institut em van comentar la possibilitat d’acollir-me a una de les beques que concedeix l’Ajuntament de Terrassa per fer pràctiques a l’estranger. Vaig accedir i, com ja treballava, vaig acotar a una data concreta per poder marxar un mes a Luxemburg, a Eisenborn concretament. Va ser al juliol de 2010, un any després de graduar-me com a Tècnic superior en realització d’audiovisuals i espectacles.

luxemburg
Allà vaig treballar al Servei Nacional de Joventut del Gobern luxemburguès. Durant la meva estada, vam realitzar un projecte que consistia a fer un espot de conscienciació sobre la SIDA entre els joves. Vaig encarregar-me de filmar el making off, és a dir, el procés de com es va fer tot el vídeo”. A Eisenburg, vaig compartir pis amb dos companys més que eren voluntaris com jo. L’experiència de realitzar pràctiques fora és molt recomanable. Treballar en un altre país i veure com fan allà les coses és molt interessant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>