Erasmus: mobilitat a Italia

Al febrer vaig arribar a la ciutat de Cesena (Itàlia) situada a una hora al sud de Bolònia, per a fer pràctiques en una ràdio durant 2 mesos fins a l’Abril.

UniRadio Cesena és una ràdio en la que hi participen voluntàriament universitaris d’aquesta ciutat fent programes radiofònics setmanals. Aquí estic realitzant vídeos breus de tots els programes que es fan, per tal de que els propis presentadors puguin promocionar-se mitjançant les xarxes socials i ja de pas que la gent pugui veure la dinàmica del programa des de dins de l’estudi.

Per altra banda també he enregistrat diversos actes que la ràdio organitza (Festa de carnestoltes, projecte “across the movies”, “mercoledì universitario”…)

Finalment ara estem treballant en un spot publicitari de la ràdio en sí per a donar-la més a conèixer.
Tot això des de l’entregistament fins al muntatge, passant per la postproducció.

Per acabar, ells m’han format una mica en el programa “Ableton”, un dels millors programes per a l’edició de so que hi ha.


solvas3

Sergi Solvas a l’emissora de ràdio on està realitzant les seves pràctiques.

L’alumne està realitzant un projecte audiovisual per la ràdio.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>