GUANYADORS DE LA FOTO MATEMÀTICA

Aquí teniu les fotos del lliurament de premis als guanyadors del concurs de la foto matemàtica i les fotografies premiades. Recordeu que podeu veure les seves obres mestres al hall de l’institut. L’enhorabona a tots!!

Per segon any consecutiu el Departament de Matemàtiques ha organitzat un concurs intern de fotografia matemàtica, on l’alumnat té l’oportunitat de fer una mirada crítica i científica al seu entorn quotidià, descobrint que les matemàtiques són a tot arreu.

La geometria, els sistemes de numeració, les gràfiques i les funcions es troben al nostre entorn i no és gaire difícil descobrir-les i reflectir-les amb una mirada artística.

El jurat, format per professorat de matemàtiques i de visual i plàstica, ha atorgat un premi a cadascun dels cursos. Les fotografies guanyadores participaran en un concurs d’àmbit català organitzat per l’Abeam ( Associació de Barcelona per a l’estudi i l’aprenentatge de les Matemàtiques). També les podeu veure exposades al hall de l’Institut.

Des d’aquí traslladem l’enhorabona als guanyadors i l’agraïment als participants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>