Un escocès al Ramon Barbat

Dilluns passat, 14 de maig, vam rebre la visita d’un escocès, ja conegut perquè ja havia venir el curs passat. Es tracta d’en David, un músic escocès (té tant de músic com d’escocès; toca la guitarra, la “Great Highland bagpipe”, la cornamusa o gaita escocesa, i el que més li agrada, cantar cançons tradicionals escoceses i ballar danses també tradicionals).

Amb el David els alumnes de 4t d’ESO i 1r de Bat van coneixer alguns dels elements de la cultura escocesa començant pel kilt ( i que a ningú se li acudeixi dir que un escocès porta faldilla…) i les altres peces que conformen també el seu típic vestuari. També van conèixer St. Andrew (el patró) els colors de la bandera (i la llegenda que l’acompanya) i la flor nacional (thistle, o card en català). I  evidentment vam ballar danses tradicionals que van agradar moltíssim als participants. Va ser una activitat molt entretinguda, enriquidora i la veritat és que en David va fer riure a tothom.

Thank you very much, David! We all had a great time! Realment vam xalar molt (i els profes també, si no, pregunteu-ho a la Magda, Jovita, Alberto, Margarita i a la nostra directora.)

Pots veure més fotos i videos en l’enllaç següent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>