SORTIDA A MONTBLANC I POBLET

L’alumnat de 2n d’ESO del nostre institut ha realitzat una sortida a Montblanc i el monestir de Poblet els dies 3 i 4 de desembre organitzada pel professorat del departament de Ciències Socials del centre.

La primera part de la sortida ha estat un recorregut per les zones més emblemàtiques de Montblanc on han anat descobrint i observant les característiques d’un poble medieval català: les muralles, l’entramat urbanístic i les construccions més emblemàtiques d’aquest període històric.

La segona part ha estat una visita guiada al monestir de Poblet, on han pogut observar les diferents parts que conforma el conjunt arquitectònic. Han observat els continguts teòrics apresos a classe sobre els estils romànic i gòtic.

Finalment hem fet una passejada fins a l’Espluga de Francolí, seguint una petita part de l’itinerari de la Ruta del Císter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>