Lliurament del treball de la Míriam Guillem a l’arxiu de l’Ajuntament de Vila-seca

ajuntament_9_11-16Dimecres 9 de novembre la Míriam va visitar l’Alcalde de Vila-seca per a lliurar-li el seu treball de recerca sobre l’Ada Scott després de traduir-lo al català. Aquesta és la descripció que l’Alcalde ha fet arribar a les xarxes.

“From Melbourne with Love” és el magnífic treball de recerca que ha realitzat Míriam Guillem Morell, la qual recentment ha guanyat el premi del Consell Social de la Universitat Rovira i Virgili – URV

Ahir a la tarda la Míriam va visitar-me, juntament amb la seva tutora del treball, Àngels Poblet, i la directora de l’Ins Ramon Barbat Miracle, Quima Guinovart. Totes elles van parlar-me de la gran vàlua d’un treball sobre la vida d’Ada Scott, una dona que va viure a Vila-seca a començaments del segle XX casada amb Esteve Morell Mariné i que fou mare de l’alcalde de Melbourne, Sir Esteve Morell Scott.

Per tal d’incorporar-ho a l’arxiu municipal, la Míriam va lliurar-me el treball, en versions catalana i anglesa, i el certificat de naixement d’Ada Scott, tramès des de Londres.

Míriam, la teva recerca té un gran valor per Vila-seca, des d’on tenim molt present la figura de Sir Esteve Morell Scott a través del seu llegat: l’actual arxiu històric, el carrer que porta el seu nom i les publicacions anteriors sobre els orígens i les experiències dels vila-secans a Austràlia.

ajuntament_9-11-162

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>