Comiat de dues professores (2015-2016)

29-juny

Vam acabar el curs amb un acte emotiu i que en els últims temps s’està convertint en una tradició: el comiat de dues professores que es jubilaven. En aquest cas van ser la Gemma Soler, de Matemàtiques i la Rosa Florit, de Física i Química. Es tracta de dues persones que han deixat una gran empremta al nostre institut i que han estat sempre molt apreciades pels seus col·legues i alumnes.

El 29 de juny van ser rebudes per l’alcalde de Vila-seca, tal com podeu veure a la primera fotografia, on apareixen envoltades d’alguns dels professors que les van acompanyar i donar suport.

comiat-professores-2

Dos dies després, l’1 de juliol, es va celebrar un sopar de comiat al porxo de l’institut al qual es van fer parlaments recordant els molts anys de trajectòria al centre de les dues companyes. Com a cloenda hi va haver intercanvi de regals, ja que elles van oferir un recordatori de la festa a tots els assistents.

Aquest acte fou l’últim que presidí l’Adolf Quetcuti com a director de l’institut, després de més de 20 anys al càrrec.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>