HUGO RODRÍGUEZ, subcampió de Catalunya d’atletisme

El passat 10 de juny un company nostre, Hugo Rodríguez es va proclamar subcampió de Catalunya d’atletisme. Chantal Montalbán Jiménez i Laura Vidilla Picón li han fet una entrevista.

 

HUGO RODRÍGUEZ, subcampió de Catalunya d’atletisme.

 

Hugo Rodríguez, alumne de 1r d’ESO de l’institut Ramon Barbat, és corredor d’atletisme i ha guanyat diversos premis. Els més importants fins ara són les dues medalles de plata i bronze que va aconseguir al campionat d’atletisme de Catalunya; realitzat el 10 de juny a Castellar del Vallès. Ell és tot superació, il·lusió i esforç. I també és un noi jove, de tretze anys, que va néixer el 25 de febrer de l’any 2004. A més de l’atletisme fa més esports; tennis i natació.

 

 

Quan vas començar a fer atletisme? Què et va cridar l’atenció d’aquest esport?

Vaig començar a l’any 2015, amb 11 anys. Vaig triar aquest esport ja que m’agrada competir amb amb altres atletes i em fa passar una bona estona. A més tenia un amic que el practicava i, gràcies a ell, finalment em vaig decidir per practicar-lo.

 

Com compagines els teus estudis amb aquest esport?

Porto els deures al dia, i els faig abans d’anar a entrenar. A l’hora d’estudiar m’organitzo molt bé i aconsegueixo treure bona nota als exàmens. A més, al fer atletisme, em relaxo i després puc estudiar més fàcilment i ser més eficient.

 

Com és la teva rutina d’entrenament?

Entreno els dilluns, els dimecres i els divendres, de les 17:45h fins a les 19:00h. Primer escalfem corrent donant voltes a la pista. També estirem i fem proves de resistència i fons. A més, fem jocs per a millorar la capacitat física. Cada dia l’entrenament varia una mica i fem activitats noves. Al final acabem estirant de nou els músculs i descansem hidratant-nos. L’entrenament és molt seguit i cansat però divertit.

 

Implementes alguna ajuda fora de l’entrenament per a millorar la teva capacitat física?

Segueixo una dieta sana i variada, i a més de l’atletisme faig tennis i natació com a activitats esportives.

 

Com et sents al ser el subcampió atlètic de Catalunya?

Molt satisfet i orgullós. Vaig compartir aquesta alegria amb amics i família. L’esforç va valer la pena, espero seguir millorant al llarg del temps.

 

Quants premis has guanyat?

He guanyat molts premis: medalles, trofeus, diplomes… Al  llarg de la meva experiència en l’atletisme he competit en un munt de curses i he rebut premis en cada una de les que he participat, encara que el més important per a mi es participar i divertir-se. Cada cap de setmana competeixo en llocs propers: Vila-seca, Tarragona, La Canonja…

 

 

 

Moltes gràcies per la teva col·laboració, et desitgem molta sort i èxit al llarg de la teva carrera esportiva.

 

Chantal Montalbán Jiménez i Laura Vidilla Picón.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>