DIPÒSIT AL RAMON BARBAT

Des del passat dia 15 de febrer, el nostre centre disposa d’un dipòsit per a la recuperació d’aigües pluvials. Es tracta d’un tanc de plàstic de 100 litres de capacitat, connectat a la canal de recollida d’aigües d’un dels edificis del centre.

Tot i que ens trobem en una zona de pluviometria escassa, la idea és poder utilitzar l’aigua acumulada per a què els alumnes de l’Aula Oberta reguin el seu hort, amb el consegüent estalvi.

La instal·lació del dipòsit ha estat gestionada per la Comissió de Gestió Ambiental (COGEAM) de l’institut i és una mostra més del nostre compromís amb la conservació del medi, com a Escola Verda que som.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>