RECAPTACIÓ per CASA TERRA: projecte solidari

Un cop més l’AMPA ens fa d’enllaç, mil gràcies. Veureu en què ens hem engrescat!

Incorporem un nou projecte solidari a l’escola, CASA TERRA, organitzat i gestionat per l’Alguer M, cantant del grup Txarango. Els reporters i reporteres de cinquè van realitzar una entrevista per conèixer més d’aquest projecte i saber de viva veu el per què de tot plegat.

Es tracta, com el seu nom indica, d’un projecte que ajuda de manera altruïsta i solidària amb projectes actius, sòlids i humanitaris seguint un principi bàsic, ajudar sense interferir en la prosperitat local de la zona així es procura intervenir dotant de recursos econòmics que enforteixin les xarxes de treball i de contacte amb els i les  protagonistes d’ajut i s’estableixin vincle amb les organitzacions europees. Aquest és l’exemple de Prisoners Assistance Nepal, lidiat per l’activista nepalesa Indira Ranamagar. Aquí us deixem més per si li voleu donar una ullada i us animeu a participar proactivament per un món que necessita ajuda urgent i imprescindible.

Tanmateix, us compartim aquest instantània de la dedicatòria a la revista escolar editada i redactada per alumnat de cinquè i la seva fidel mestra qui guia aquesta força reportera que s’ha despertat.

 

MIL GRÀCIES A TOTES PER FER-HO POSSIBLE! AQUÍ US DEIXEM LA XIFRA RECAPTADA AL MERCAT SOLIDARI’21.

Seguim….

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>