ACTES SETMANA DE CIUTATS EDUCADORES

Aquí us deixem el programa de les activitats que l’Ajuntament ha organitzat durant la setmana del 25 al 29 de novembre per a celebrar el dia internacional de les ciutats educadores i el programa detallat de la jornada que faran dimarts 26 de novembre, seguint el lema internacional d’aquest any: “participar per transformar la ciutat”.

Esperem que pugueu participar i gaudir d’aquestes activitats.

CERCLES RESTAURATIUS A CICLE MITJÀ (3r i 4t) I CICLE SUPERIOR (5è i 6è)

Avui dijous 14 de novembre, a les 9:15 h, el servei de mediació de l’Ajuntament ha facilitat un cercle restauratiu a les aules de 3r, 4t, 5è i 6è de Primària. Són cercles de clima comunitari i ajuden a millorar la convivència a l’aula a través del diàleg. Els infants, dit amb les seves pròpies paraules, s’han sentit bé, tranquils, segurs, alliberats…

SESSIÓ COMUNICACIÓ AFECTIVA MEDIACIÓ FAMÍLIES

Recordeu que aquest dijous, 14 de novembre, de 17 h a 18 h, aproximadament, tindrà lloc la segona part de les sessions de comunicació restaurativa a càrrec del servei de mediació de l’Ajuntament.

L’objectiu d’aquesta sessió és que conegueu la fórmula de la comunicació afectiva, que us servirà per exercir com a pares i mares de manera persuasiva, no coercitiva, empoderant els vostres fills i filles perquè millorin en la seva presa de decisions i no es limitin a fer les coses per imposició. Amb aquesta seqüència podreu aconseguir els vostres objectius sense experimentar els sentiments de culpa que ens deixa la utilització de la comunicació dura, ajudant els nens i les nenes a seguir el seu propi camí de discerniment.

Esperem que us hi animeu!

PROGRAMA DE FORMACIÓ A FAMÍLIES 2019-2020

Aquí us deixem la programació de les activitats del Programa de Formació a Famílies “Escola Municipal de Mares i Pares 2019-2020”.

El programa s’adreça a totes les famílies, especialment a les mares i pares que estiguin interessats a compartir espais de reflexió i ampliar coneixements en temes relacionats amb l’educació i criança dels seus fills i filles. Com podreu comprovar, cadascuna de les sessions estarà guiada per un o una professional que oferirà pautes pràctiques, estratègies i idees constructives que poden millorar la tasca educativa.

Trobareu tota la informació del Programa i l’enllaç per realitzar la inscripció al web de l’Ajuntament: www.santboi.cat (disponible a partir de dilluns 11 de novembre).