RECOMANACIONS NADAL

 

Per Nadal un llibre és un bon regal. És per aquest motiu que us compartim recomanacions de lectura per si són del vostre interès:

Animallibres

Capinfantsenseconte

Vicens Vives

Jaume Centelles

A més a més, com ja sabeu, el joc és una font d’experimentació, de descobriment, d’aprenentatge i de creixement. A través dels jocs els infants aprenen a socialitzar-se, a desenvolupar les seves capacitats i les seves habilitats.Actualment, els videojocs són la joguina més regalada i constitueixen instruments mitjançant els quals el nen i la nena comprenen l’entorn que l’envolta. Tot i que el sexisme és evident en el món dels videojocs, cada vegada ens trobem més videojocs que amplien l’espectre de la representació i la inclusió de diversos col·lectius.

En aquest sentit, i en el marc de la campanya de joguines no sexistes de l’Ajuntament de Sant Boi, us compartim una guia de recomanacions per tal de fomentar el consum responsable i escollir jocs i videojocs per a construir una societat més igualitària:

http://igualtatsantboi.cat/regala-joguines-i-videojocs-no-sexistes/

Esperem que us agradin!

CURSA “LA VUELTA AL COLE” 2020

Durant la setmana de 23 al 27 de novembre, a la classe de psimomotricitat i d’Educació Física, hem participat a la VI edició de “La vuelta al cole”, una iniciativa de la Fundació Unoentrecienmil a favor de la investigació contra la leucèmia infantil.

Gràcies a tots i totes ha estat tot un èxit, hem tornat a demostrar que: JUNTS, TOT ÉS POSSIBLE! i que JUNTOS SOMOS MÁS FUERTES!

Hem recaptat 333,08 € que ingressarem a favor d’aquesta Fundació.

ENTORN VIRTUAL CLASSROOM

Per a facilitar-vos l’ús de la plataforma virtual Classroom i que entengueu quin ús se’n farà des de l’Escola, tant mentre hi hagi docència presencial (com ara) com quan hi hagi docència virtual (en cas de confinament) hem elaborat aquesta infografia que esperem que sigui entenedora (per accedir als tutorials cliqueu a la imatge i se us obrirà en format pdf).


CASTANYADA I HALLOWEEN 2020

Divendres 30 d’octubre vam celebrar la Castanyada i Halloween ballant diferents danses i fent  manualitats i activitats relacionades amb aquestes festivitats. Els nens i nenes s’ho van passar d’allò més bé. Mireu, mireu…